Un caracalean se chinuie de două săptămâni să ghicească un titlu de pe site-ul sport.ro

De două săptămâni, un caracalean este blocat în faţa calculatorului! Totul a început când a ajuns din greşeală pe site-ul sport.ro, unde i-a acaparat întreaga atenţie următorul titlu: „Anunţ INCREDIBIL la Madrid! N-o să ghiceşti NICIODATĂ ce a promis Mourinho!”. De atunci, caracaleanul se chinuie să ghicească promisiunea făcută de antrenorul Realului.

„Ştiu că sunt caracalean, dar nici redactorii sport.ro nu sunt mai prejos. Dacă nu sunt în stare să rezolv o ghicitoare făcută de cineva de la sport.ro, atunci înseamnă că nu degeaba m-am născut în Caracal. Până nu ghicesc ce promisiunea a făcut Mourinho, nu plec din faţa calculatorului”, a spus, plin de hotărâre, caracaleanul.

Deşi un cetăţean aflat în trecere prin Caracal i-a sugerat să dea click pe articol şi să vadă ce a promis Mourinho, caracaleanul a refuzat categoric. „Este ca şi cum aş recunoaşte că redactorul sport.ro este mai inteligent ca mine, or aşa ceva este inacceptabil”, a spus acesta. „Până nu demonstrez că căruţa cu proşti s-a răsturnat în redacţia sport.ro, nu în Caracal, nu mă las.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 martie 2013 13:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult