Un câștigător cumpătat! Un român a câștigat la loto, a cumpărat o casă, a vândut-o și a băut banii

Nu toți câștigătorii la loto sunt niște ratați care rămân fără bani în maxim doi ani de la încasarea lor, sau niște colonei din armată care au o manevră cu Loteria Națională. Din când în când mai apare și un câștigător înțelept, chibzuit, care ne arată că se poate reuși în viață și dacă dă norocul peste tine și te umpli de bani.

Este povestea lui Emanuel T. din Mizil, care a câștigat două milioane de euro la extragerea loto 6 din 49. Cum a încasat banii, acesta i-a investit cu cap, într-o casă extrem de scumpă dotată cu toate cele necesare traiului de lux. Mai mult, deși a cumpărat-o cu doar două milioane de euro, prețul casei a crescut exponențial și a reușit s-o vândă cu 4 milioane de euro și să bea toți banii. 

„Una e să te arunci din prima la distracții și să vezi că-ți cheltui banii pe băutură în doi ani. Asta nu denotă deloc chibzuință, important este să investești, să ai bani de băutură până mori”, a explicat Emanel T. filozofia sa economică. Acesta a reușit până acum să bea cam două milioane de dolari și mai are mult de tras până să spargă toți banii. „M-am gândit să-i dau și pe curve dar, sincer, sunt egosit. De banii mei vreau să mă distrez doar eu!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

31 ianuarie 2016 10:04
Citește mai mult despre: bani bautura loto

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult