Emoționant! Un Covid-19 a izbucnit în lacrimi în momentul în care a realizat c-a ajuns lângă nasul unui jucător de la Dinamo. ”Efectiv nu m-a lăsat inima să-l infectez când am realizat cine e”, s-a scuzat Covid-ul. ”Nu există ființă mai tristă pe lume ca un dinamovist, nu-mi pot coborî standardele chiar atât de mult.”

jucatori_dinamo_covid.jpg Jucătorul dinamovist nu e însă deloc impresionat de gestul Covid-ului. ”Dacă chiar i-ar fi păsat de mine mi-ar fi dat și el niște bani împrumut, că n-am mai văzut salariu de câteva luni. Virusul ăsta vrea doar să-și facă reclamă pe spatele meu, nu să mă ajute cu adevărat”, s-a plâns jucătorul.

Covid-ul a fost ulterior atacat și de antrenorul dinamoviștilor. ”În loc să i se facă milă, ar fi trebuit să-i infecteze pe toți, dar absolut pe toți jucătorii lui Dinamo. Poate așa, cu Covid în sânge ar juca mai bine, că mai prost de cum o fac acum nu au cum. Le-aș da eu Covid de la mine la toți jucătorii, dar n-am”, s-a plâns antrenorul câinilor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 01.07.2020 14:47 Sport

National Cinematografic