Un jucător de la Rapid şi-a tatuat pe piept un mesaj sugestiv: „Mi-e foame!”

Situaţia financiară dramatică Rapidului i-a dat o idee inedită unui jucător giuleştean. Cu ajutorul banilor împrumutaţi de la rude, jucătorul Rapidului şi-a tatuat un mesaj imens pe piept: „Mi-e foame!”. El spune că a ales acest mesaj pentru că un tatuaj trebuie să fie reprezentativ pentru cel care-l poartă.

„Foamea e o constantă în viaţa jucătorului rapidist, şi nu mă refer aici doar la mine, ci la toţi colegii mei. Foamea face deja parte din farmecul Rapidului şi sunt convins că şi alţi jucători îşi vor tatua acelaşi mesaj, ca să arate că sunt trup şi suflet alături de culorile Rapidului”, crede proaspătul posesor de tatuaj rapidist.

El spune că îşi va arăta tatuajul ori de câte ori va marca un gol, în speranţa că suporterii din tribune vor înţelege aluzia şi, în loc de peturi şi brichete, vor arunca spre teren cu mâncare. „Sper doar să fie atenţi când aruncă cu conserve, să nu cumva să mă accidenteze”, spune rapidistul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 februarie 2014 11:02

Alte articole

Vezi mai mult