Un junior s-a lăsat de fotbal după ce i s-a spus că va fi „noul Pleşan”

Considerat de mulţi unul dintre cei mai promiţători juniori ai clubului Steaua, Ştefăniţă Meseşan a decis să renunţe la fotbal la numai 12 ani.  Se pare că totul a pornit în urma ultimului antrenament al juniorului, în momentul în care antrenorul l-a luat deoparte şi i-a spus copilului „Tu vei fi noul Pleşan”. Micuţul a izbucnit în lacrimi şi a fugit imediat la vestiar, după care a anunţat că nu se mai prezintă la antrenamente.

Ulterior, părinţii lui Ştefăniţă au anunţat oficial clubul că fiul lor renunţă complet la fotbal: „Decât să fie un alt Pleşan al fotbalului, mai bine îl fac muncitor pe şantier. Nu vreau ca fiul meu să-şi distrugă viitorul”, a afirmat tatăl juniorului.

„Visul fiului meu, dar şi al meu personal, era să ajungă ca Messi, sau măcar ca Bănel, însă dacă talentul îi lipseşte cu desăvârşire şi mai mult decât nivelul lui Pleşan nu-l poate atinge, cel mai bine pentru el este să renunţe la fotbal. Are doar 12 ani, încă îşi poate găsi o altă profesie în care numele lui să însemne ceva. Spre deosebire de Pleşan, fiul meu măcar are decenţa să recunoască că nu are ce căuta în fotbal. Dacă Pleşan nu înţelege că trebuie să renunţe la fotbal, nu înseamnă că şi fiul meu trebuie să fie la fel încăpăţânat”, a încheiat părintele lui Meseşan.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 august 2010 13:33
Citește mai mult despre: fotbal plesan renuntare Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult