Un pieton de la Piaţa Romană va reprezenta România la Olimpiadă, la probele de sprint

Un pieton care traversează foarte des strada în zona Pieţei Romane a fost ales de Comitetul Olimpic Român pentru a reprezenta ţara noastră la Olimpiada de vară, la probele de sprint.

Pietonul s-a evidenţiat prin viteza fulminantă cu care traversează, mai ales pe roşu, dovedind un curaj ieşit din comun.

„Acest om aleargă zi de zi de peste 10 ani, potrivit martorilor care trec pe la Piaţa Romană. Noi l-am contactat şi va reprezenta România la probele de 100 metri, 400 metri, 400 metri ştafetă şi 110 metri garduri”, susţine Octavian Morariu, preşedintele Comitetului Olimpic Român, acesta estimând că pietonul va aduce cel puţin 3 medalii la probele respective.

Pietonul, care ţine mereu o plasă în mână, a fost observat inclusiv pe camerele de supraveghere ale instituţiilor in zonă, personalul de pază fiind impresionat de rapiditatea acestuia.

„A trebuit să investim în camere de mare viteză, pentru a-l urmări mai bine. Zilnic facem pariuri între noi, asupra destinaţiei. În general se duce să-şi cumpere un covrig. Ce impresionează e că parcă simte când se face roşu şi atunci ţâşneşte, umilind ceilalţi pietoni, dar mai ales şoferii”, susţine Pavel, paznic în zona Romană.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
25 februarie 2013 15:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult