Un prof a alergat 8 km ca să urecheze un elev care mesteca gumă la ora online

Ăsta dascăl! Exemplu de conștiinciozitate la o școală din România, unde un profesor a alergat 8 km în 22 de minute, până la casa elevului care mesteca gumă la ora online, elev pe care l-a urechiat, așa cum prevede regulamentul școlilor românești. Proful a trebuit să se întoarcă repede la oră, pentru că un alt elev îi șoptise altuia la test, așa că a trebuit să se ducă să-l urecheze și pe el.

”Din păcate unul din părinții băiatului a încercat să se împotrivească, așa că i-am dat un cap în gură. Ai o problemă, o ridici la ședința cu părinții, imbecilule, mie nu-mi spui cum să educ copiii”, spune proful. Acesta se plânge că elevii sunt cam neastâmpărați și în timpul orelor aleargă chiar și un semimaraton ca să-i pedepsească.

Elevii s-au adaptat rapid și folosesc Google ca să știe pe unde a ajuns proful și în ultimul moment fug și ei din casă, înainte să vină peste ei și să-i urecheze. Ei spun că nu e normal să fie urechiați pentru mestecat gumă, din moment ce proful face orele online în chiloți și cu paharul de vodcă lângă el.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 septembrie 2020 14:59
Citește mai mult despre: alergare elev profesor școală

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult