Un prof a alergat 8 km ca să urecheze un elev care mesteca gumă la ora online

Ăsta dascăl! Exemplu de conștiinciozitate la o școală din România, unde un profesor a alergat 8 km în 22 de minute, până la casa elevului care mesteca gumă la ora online, elev pe care l-a urechiat, așa cum prevede regulamentul școlilor românești. Proful a trebuit să se întoarcă repede la oră, pentru că un alt elev îi șoptise altuia la test, așa că a trebuit să se ducă să-l urecheze și pe el.

”Din păcate unul din părinții băiatului a încercat să se împotrivească, așa că i-am dat un cap în gură. Ai o problemă, o ridici la ședința cu părinții, imbecilule, mie nu-mi spui cum să educ copiii”, spune proful. Acesta se plânge că elevii sunt cam neastâmpărați și în timpul orelor aleargă chiar și un semimaraton ca să-i pedepsească.

Elevii s-au adaptat rapid și folosesc Google ca să știe pe unde a ajuns proful și în ultimul moment fug și ei din casă, înainte să vină peste ei și să-i urecheze. Ei spun că nu e normal să fie urechiați pentru mestecat gumă, din moment ce proful face orele online în chiloți și cu paharul de vodcă lângă el.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
21 septembrie 2020 14:09

Alte articole

Vezi mai mult