Un redactor sport.ro stă la o casierie de 5 ore! Vânzătoarea încă nu a ghicit ce vrea să cumpere

Nervi întinşi la maxim într-un supermarket bucureştean, unde casa de marcat este practic blocată de mai bine de 5 ore. Asta după ce un redactor sport.ro se chinuie fără succes să-i spună vânzătoarei ce anume vrea să cumpere şi dacă vrea sau nu pungă.

„Bună ziua, n-o să ghiciţi niciodată ce vrea să cumpăr din magazinul dumneavoastră”, e formula cu care redactorul sport.ro a abordat-o pe vânzătoarea de la casă. Deşi aceasta l-a rugat să fie mai explicit, chestia de la sport.ro a rămas de neînduplecat, spre iritarea celorlaţi clienţi prezenţi în supermarket.

„Asta schimbă totul!”, „Decizia de a cumpăra am luat-o acum câteva minute, o să rămâi uimită când vei afla cum te va afecta şi pe tine” sau „Răspunsul absolut genial pe care îl vei primi de la mine te va face să aplauzi singură prin casă” sunt doar câteva din expresiile cu care redactorul sport.ro o agasează de ore bune pe vânzătoare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 decembrie 2013 11:12

Alte articole

Vezi mai mult