Un român a ars 3 milioane de calorii într-o oră! A dat foc unui depozit de margarină

În timp ce unii îşi instalează tot felul de aplicaţii de fitness pe telefoane şi se bucură la fiecare calorie arsă, alţii au noroc şi scapă de toate caloriile dintr-un foc! Un tânăr din Găeşti a reuşit să ardă nici mai mult, nici mai puţin de 3 milioane de calorii într-o singură oră, după ce a dat foc din greşeală unui depozit de margarină.

Culmea, viciul fumatului a fost chiar cel care l-a ajutat să ardă atâtea calorii. “Neavând niciun coş de gunoi în preajmă, am aruncat ţigara pe jos. Probabil că ţigara mea a dat foc vreunui ambalaj, pe ăla l-a dus vântul peste gard… Nu ştiu exact cum s-a întâmplat. Oricum, câteva minute mai târziu, ditamai hala plină cu margarină era în flăcări.”

“Ăştia spun că am ars vreo 3 milioane de calorii, dar eu simt că am ars cel puţin 5 milioane!”, adaugă tânărul.

În pofida amenzii usturătoare primite pentru incendierea depozitului de margarină, tânărul declară că se simte “foarte sănătos” şi că e uimit că a reuşit să ardă atâta grăsime. În plus, acesta a fost deja premiat de o cunoscută revistă de lifestyle care promovează arderea caloriilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult