Un român a bătut un american în plin centrul Montrealului

Imaginea României are din nou de suferit din cauza actelor de violenţă comise de conaţionalii noştri în străinătate. Un român a bătut un american în plin centrul Montrealului, în faţa a mii de martori care au asistat neputincioşi la măcel.

Gălăţeanul Lucian Bute nu este la prima ispravă de acest fel. El s-a mai luat la bătaie şi cu alţi străini, pe mulţi dintre ei lăsându-i laţi mai bine de 10 secunde. Culmea e că acest tip de comportament are succes şi îl face pe bătăuş foarte apreciat în România. Când vine în ţară, televiziunile fac coadă la el să-i ia interviuri, iar reporterii îi pun întrebări uşoare, niciodată incomode, şi îi aduc o grămadă de laude, probabil de frică.

Paradoxal, osanalele sunt însoţite de observaţii foarte lucide şi la obiect: “Astfel de români fac imagine ţării noastre în străinătate!”

Iată ce a declarat Lucian Bute după incident: “Am fost acolo, doamnă. Doi indivizi dintre ei, Jesse Brinkley şi arbitrul, m-au apostat cu o pereche mănuşi de box. Brinkley a început să dea-n mine ca să-mi ia centura. Eu m-am chinuit foarte mult timp să obţin centura asta, el mi-a dat de m-a julit. Până la urmă l-am bătut în 9 runde. 27 de minute, 1620 de secunde. Dumneavoastră în locul meu ce-aţi fi făcut?”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 octombrie 2010 10:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult