Un român a parcat pe traseul de Formula 1, cu avariile puse, în timpul unei curse

Un român a întrerupt cea mai recentă cursă de Formula 1 după ce și-a parcat mașina, cu avariile puse, în mijlocul drumului. Piloții au încercat să ocolească automobilul, un Opel alb tunat cu numere de Argeș, dar în scurt timp s-a produs un ambuteiaj situația degenerând la apariția polițiștilor comunitari și a televiziunilor.

Organizatorii au așteptat aproximativ două ore până proprietarul automobilului s-a întors, moment în care acesta și-a justificat gestul precizând că a avut treabă doar cinci minute. „Am lipsit câteva minute până am scos niște bani de la un bancomat de aici. Și apoi am intrat și magazinul de lângă, dar era coadă și d-aia am întârziat. Dar ce dracului facem atâta caz, că am pus-o pe avarii și n-am blocat vreun tramvai”, a declarat propietarul în timp ce a demarat în trombă fără să fie sancționat de Poliție.

Piloții de Formula 1 au declarat că este și vina oficialilor care n-au făcute destule locuri de parcare, d-aia uneori se trezesc cu mașini parcate pe pistă, ori locul de la boxe ocupat.

Autor: George Bonea

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
30 octombrie 2014 14:57
Citește mai mult despre: avarii formula 1 parcat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult