Un român acuză că a primit în loc de 50 de bani rest patru jucători de la Dinamo

Un bărbat din București a depus azi plângere la ANPC după o experiență pe care a descris-o ca fiind cea mai umilitoare din existența sa. El spune că vânzătoarea unui magazin de pe Șoseaua Ștefan cel Mare n-a avut să-i dea rest 50 de bani, așa că i-a dat în schimb nu gumă sau caramele, cum e tradiția, ci patru jucători de la Dinamo.

„Degeaba i-am zis «Doamnă, dar n-am ce să fac cu ei, că nu mi-i primește nimeni», că n-a interesat-o. Ca să nu mai zic că eu nici măcar nu sunt dinamovist“, a acuzat victima. „Mi-a zis că nu are 50 de bani și că să fiu mulțumit că primesc ceva în schimb, chiar dacă patru jucători de la Dinamo. E bătaie de joc, magazinul ar trebui închis, că batjocorește oamenii.“

Lăsând la o parte faptul că toți cei patru jucători de la Dinamo nu valorează nici pe-aproape 50 de bani, mai există încă o problemă majoră a bărbatului care s-a trezit cu ei în loc de rest. „Cum e clar nu m-i primește nimeni, nicăieri, că fotbalul nu știu niciunul să joace, va trebui să-i țin degeaba la mine-n casă și să-i hrănesc. În loc de 50 de bani am primit o cheltuială pe care nu mi-o doresc“, s-a plâns pe bună dreptate bucureșteanul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
30 mai 2022 17:23
Citește mai mult despre: Dinamo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult