Un tânăr pasionat de fitness din București s-a prezentat astăzi la spital cu o problemă cauzată chiar în sala de forță. Pentru că a ascultat mereu antrenorul care-i spunea să facă stretching înainte de sport, acum s-a trezit că are o mână mai lungă cu un metru.

accident_de_stretching.jpg

„Știți cum e, faci exerciții de-alea de încurajare, să uiți că arăți penibil în trening. E o chestie mentală, așa par că fac și fotbaliștii pe margine, deci dacă o fac și eu o să fiu sportiv profesionist. Mi-am dat seama că am exagerat când am putut să mă încalț în vestiar fără să mă aplec”, spune victima fitnessului. 

Specialiștii în acest sport recomandă practicanților ca înainte de a începe o ședință de stretching să se încălzească bine, să-și dezamorțească articulațiile și să facă încă o ședință de stretching înainte, să nu intre brusc în antrenament. Totodată, stretchingul de după antrenament poate fi înlocuit cu o ședință de stat degeaba pe scaun, de minim o jumătate de oră. 


Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Monday, 17.12.2018 18:19 Sport

National Cinematografic