Un român în semifinalele Ligii Campionilor! Ciprian Marica a prins bilet la Real-Bayern

Rezultat de excepţie obţinut de fotbalul romanesc prin Ciprian Marica! După mai bine de 8 ore de stat la coadă în ploaie, Ciprian şi-a asigurat un loc la cel mai important meci al momentului. „Este vorba de locul 43, rând 3, sectorul 22. Mulţumesc fanilor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut”, a postat atacantul român pe contul său de Facebook.

Performanţa lui Marica este cu adevărat impresionantă având în vedere că de la Chivu încoace nici un român nu a mai ajuns aşa departe în Champions League. Proaspătul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, a organizat în grabă o conferinţă de presă, în care l-a elogiat pe internaţionalul român. „Sper ca tinerii fotbalişti să ia exemplul lui Ciprian, să dea dovadă de voinţă, determinare şi perseverenţă, pentru că numai aşa vor putea şi ei să ajungă acolo”, a punctat Burleanu.

Ştirea nu a trecut neobservată nici de site-urile de sport, care s-au grăbit să marcheze evenimentul în stilul caracteristic. Astfel, microbiştii care au reuşit să treacă de link-urile către ce a mâncat Bianca Drăguşanu la micul dejun, au putut citi: „BOMBĂ! Un internaţional român la Real – Bayern. Dă click pentru a vedea despre cine este vorba. Şi Mutu a rămas fără vorbe când a aflat ASTA!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
23 aprilie 2014 12:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult