Un român primește colindători doar dacă spun că FCSB nu e Steaua!

Un român a găsit o metodă bună să scape de milogi și escroci în această perioadă. Dacă este agasat de oameni din aceste categorii sociale, denumite în presa oficială „colindători” omul le pune condiția încuietoare ca să poată să-i behăie la ușă.

„În 90% din cazuri se rezolvă instant. Prima dată încearcă să-mi dea explicații, cum e cu Gigi, cum a fost el păcălit, că a investit în club și nu l-a ajutat nimeni, cum cu Olăroiu s-au obținut rezultate dar, în cele din urmă cedează și ori acceptă situația, ori pleacă înjurând”, explică acesta cum decurge situația.

Românul spune că a recurs la această metodă după ce a observat că absolut toți oamenii din jurul lui suferă de retard mintal sever și consideră adulți care ar fi capabili de muncă drept fiind colindători și urlatul de muzică populară la boxă drept „tradiție”. „Pe vremea mea colindători erau copiii din bloc care cântau vreo două trei melodii, acum vin niște oameni pe care nu i-am văzut în viața mea și-mi fac scandal spunând că ei sunt tradiția. Gen, ca suporterii FCSB.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 decembrie 2022 16:30
Citește mai mult despre: colindatori FCSB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult