Un român şi-a făcut o cască specială în care poate să strige “Gool” fără să-l audă administratorul

Vrei să te bucuri de meciuri, dar nu vrei ca administratorul să afle că stai pitit în locuinţă? Acum există o soluţie. Românii se uitau deja la meciuri cu căştile, dar acum poţi şi să urli în voie la fazele palpitante, sau să strigi Goooooool chiar mai tare decât Ilie Dobre, pentru că un român a inventat o cască tip botniţă, perfect antifonată.

“Administratorul mai vine din când în când pe palier, să verifice dacă nu cumva se aprinde vreo lumină, mai bate la uşă şi zice: Suntem de la Caravana Maggi, deschideţi să vă dăm premiul”, dar nu pune nimeni botul. Am strigat Goool cât am putut de tare fix în fața ușii, n-a auzit nimic”, povestește Victor T, inventatorul căștii miraculoase.

Casca poate fi utilă și în cazul dezamăgirilor, suporterul putând să urle atunci când simte durerea înfrângerii și eliminării naționalei de la competiția la care participă, dar poate fi purtată și în mod normal prin casă, atunci când presimți că pică netul când te uiți la porno, dar nu vrei să scoli nevasta cu urletele tale de disperare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 iunie 2016 15:34
Citește mai mult despre: administrator cască gol

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult