Un sportiv şi-a pierdut capul în timpul unei lupte recto-romane

Incident mai puţin obişnuit în timpul unei lupte recto-romane între reprezentantul SUA şi cel al Franţei. Iritat că adversarul său american îşi cam dădea aere şi evita lupta directă (se cam trăgea pe cur, cum plastic s-a exprimat comentatorul luptei), sportivul din Franţa şi-a pierdut preţ de câteva secunde capul. Ce a urmat se poate vedea în imagine. Arbitrii n-au gustat procedeul, considerând că este de căcat, şi nu l-au punctat.

Cu doar câteva secunde înainte de incident, antrenorul americanului a urlat către elevul său “Watch your back!”, însă era prea târziu. “Unde ţi-a fost capul?”, şi-a certat antrenorul francez elevul la finalul luptei.

Sportivul american spune că el preferă să lupte cu cap, nu cum a procedat oponentul său. Recunoaşte însă că a văzut stele căcătoare şi că i-a strigat adversarului “Ieşi afară, jardie ordinară!”, însă consideră că reacţia lui a fost firească, dat fiind contextul. “Probabil aşa procedează un proctolog olog sau fanii Ass of Base, nicidecum un sportiv cu capul pe umeri”, a acuzat acesta.

Freancezul şi-a cerut scuze după luptă, spunând că nu ştie unde i-a fost capul şi că nu a realizat ce s-a întâmplat. “Nu mi-a mirosit bine încă de la început şi am presimţit parcă că mă aflu într-o situaţie de căcat. Abia când am remarcat că traficul intestinal al adversarului a fost deviat am realizat unde mă aflu. Am profitat de ocazie şi i-am dat un cap în ficat, din interior. Ulterior, am aflat de la antrenorul meu că spectatorii n-au apreciat procedeul meu, ci dimpotrivă, râdeau şi cu curu’ de mine. Din cauza asta am ajuns să-mi fie jenă să mai scot capul în lume”, a declarat francezul la finalul luptei.

Ezoteristul Lorin Fortuna  a comentat, în exclusivitate pentru TNR, incidentul. “Sportivul respectiv nu face parte din rasa şerpilienilor, gorilienilor sau balaurenilor, cum poate aveţi impresia. Vă spun din surse sigure că acesta este un demn reprezentat al civilizaţiei rectiliene, posibil chiar unul dintre adepţii lui Curu Bivolaru”, ne-a explicat acesta.

Se pare că un important regizor de la Hollywood urmează să facă un lungmetraj pornind de la eveniment, o ecranizare care se vrea un fel de continuare a ultimei pelicule a lui Stanley Kubrick, “Cu ochii larg închişi” (Eyes Wide Shut). Producţia se va numi “Cu ochiul maro larg închis” şi va fi lansată la sfârşitul acestui an, în preajma Revelionului, alături de tradiţionalul “La anus şi la mulţi ani”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 ianuarie 2011 15:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult