Un tânăr care nu a scris pe Facebook de Alex Ferguson a fost bătut şi muşcat de colegii săi

Caz de o violenţă extremă într-o clădire de birouri din Bucureşti unde un tânăr inconştient şi-a deschis Facebook-ul şi nu a scris nimic despre retragerea lui Alex Ferguson de la Manchester United. Acesta a fost depistat de îndată şi atacat brutal de colegii săi de muncă. Deşi a motivat că nu-l interesează fotbalul şi nu ştie cine-i Alex Ferguson, de ce e Sir, colegii săi au fost neîndurători.

Aceştia l-au legat cu bandă izolatoare de scaun, l-au bătut şi i-au strigat măscări începând de la primele ore ale dimineţii. Mai mult, contabila firmei a sărit asupra lui şi l-a muşcat de o ureche, acesta sângerând minute bune.

Într-un final tânărul a reuşit să se elibereze şi a sunat la 112. Cu toate acestea poliţia a refuzat să vină la faţa locului, pretinzând că „nu ardem motorina degeaba pentru orice prost care nu ştie cine a fost Sir Alex Ferguson şi ce mare domn a fost ăla”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
8 mai 2013 14:05

Alte articole

Vezi mai mult