Un tenismen român vrea să participe singur în proba de dublu de la Wimbledon

Premieră absolută în tenisul mondial: un român s-a înscris ca unic participant în proba de dublu a turneului de tenis de la Wimbledon. El spune că partenerul său de dublu este mult prea egoist şi joacă doar pentru el, nu pentru echipă. El chiar îşi bănuieşte partenerul de practici necurate, în special de faptul că ia bani de la adversari ca să trântească meciuri.

„Cel cu care participam în turneele de dublu m-a dezamăgit în ultima vreme şi am decis să scap de el. Mai mult mă încurcă. Prefer să joc singur împotriva a doi tenismeni, decât împreună cu el”, a declarat, în exclusivitate pentru TNR, tenismenul nostru.

„Uneori am impresia că e cumpărat de adversari, la cum joacă. Ştiu că are unele probleme financiare, dar să iei bani de la adversari şi să faci blat e innaceptabil. Nu vreau să fiu răutăcios, dar se vede că a jucat fotbal în tinereţe”, a adăugat tenismenul.

El spune că de prea multe ori a câştigat meciurile de unul singur, iar la final sumele câştigate a trebuit să le împartă cu partenerul său de dublu. „Practic, munceam pentru doi, eu câştigam toate mingile iar el doar se plimba pe teren, însă banii erau împărţiţi în mod egal. L-am dus în spate destul, de aici încolo să se descurce singur, nu accept să-şi bată cineva joc de munca mea”, a spus în încheiere tenismenul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 iunie 2010 12:00
Citește mai mult despre: blat tenis turneu wimbledon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult