Un obicei nesănătos are loc tot mai des printre suporterii lui Dinamo. Nu de multe ori acești așa-ziși suporteri au fost surprinși antepronunțându-se și susținând echipa Dinamo încă din primele minute, când scorul era încă 0-0. Acești suporteri efectiv își bat joc de imparțialitate, calcă în picioare orice fărâmă de deontologie, acuză mai multe voci publice.

suporteri_dinamo_82922400.jpg ”Și nu doar atât, unii dintre ei mai au și nesimțirea să se ducă la băut cu jucătorii lui Dinamo”, acuză un important om de fotbal. ”În loc să fie și ei ca fanii FCSB sau CFR Cluj, să stea frumos 90 de minute și să vadă cine câștigă meciul și abia apoi să aleagă echipa care o susțin, nu, ei se trezesc să țină cu Dinamo dinainte de fluierul final. Urât, foarte urât.”

Desigur, șansele ca cineva să mai țină cu Dinamo după minutul 90 sunt nule, ceea ce probabil explică antepronunțarea galeriei lui Dinamo. ”Sau poate avem de-a face cu persoane care au probleme psihice, sau care percep realitatea deficitar, deci n-ar strica să li se facă niște controale la cap”, apreciază același important om de fotbal autohton.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 27.01.2020 09:22 Sport

National Cinematografic