Universitatea Craiova va intra direct în ultima ligă, ca să nu mai aibă unde retrograda

Avalanşă de veşti bune pentru fanii Craiovei! Începând cu următorul sezon, echipa fanion a oltenilor îşi va relua activitatea. Şi asta nu e tot: pentru a nu reîncepe direct cu o umilinţă, o nouă retrogradare, Craiova va juca direct în ultima ligă, în compania unor echipe precum Avântul Pieleşti, Recolta Ostroveni sau CS Işalniţa.

„Trebuie să respectăm blazonul Craiovei şi să câştigăm măcar câteva meciuri pe sezon. Şi cred că am dreptate când spun că ultima ligă e locul ideal în care să facem asta. Am văzut pe-acolo nişte echipe extrem de slabe, pe care eu cred că le putem bate chiar şi dacă îl readucem pe Mihaiţă Pleşan înapoi în Bănie”, a spus Adrian Mititelu.

Un alt avantaj al ultimei ligi este faptul că acolo poţi să te simţi fotbalist şi la 40 de ani. „Vă daţi seama, Dorel Stoica are în faţă încă cel puţin 5 ani de fotbal la cel mai înalt nivel”, exultă Mititelu. „Plus că se poate întoarce în teren şi Jerry Gane, că e craiovean de-al nostru. Iar în 10 ani îi aşteptăm şi pe fraţii Costea înapoi, moment în care ne vom putea gândi chiar şi la promovare.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
24 mai 2013 13:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult