Victoria frumoasă a Simonei Halep la Wimbledon e apreciată de toți românii. Universitatea Spiru Haret a anunțat deja că, în semn de omagiu pentru Simona, de azi își schimbă denumirea în Universitatea Spiru Halep.halep_wimbledon.jpg

”E o decizie firească. Nici nu-i vom percepe Simonei o taxă pentru că îi permitem să-și asocieze imaginea cu brandul nostru. Se poate lăuda peste tot că o universitate i-a luat numele. Generozitatea și altruismul sunt valori specifice instituției noastre”, a precizat purtătorul de cuvânt al Universității Spiru Halep.

Nu intrați în panică! Trecerea la noul nume nu va fi o problemă pentru cei care au absolvit deja, pentru că pe diplome sunt trecute doar inițialele, care rămân identice: Universitatea S.H. Aceștia se pot lăuda și ei că au terminat la Halep, împreună cu generațiile viitoare de absolvenți.

”Deja e un plus la CV, când spui că ai terminat la Halep. Și e recunoscută și pe plan internațional”, a mai spus conducerea U.S.H.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Saturday, 13.07.2019 19:32 Sport

National Cinematografic