Pentru că nu i se pare normal să existe doar mitinguri în care i se cere demisia, Gabriel Oprea a trecut la acțiune. Cu un simplu telefon, el a închiriat din nou galeria lui Dinamo, care urmează să organizeze un miting în care să-l pupe-n cur pe vicepremier. ”Ne-am înțeles imediat, mai ales că am colaborat atât de bine la lansarea candidaturii lui Ponta de anul trecut”, a spus Oprea.

oprea_galeria_dinamo.jpg Mai ales că nu prea au ce echip să încurajeze, că Dinamo nu joacă nimic, suporterii cîinilor au fost chiar încântați că au un motiv să iasă în stradă. Steagurile cu UNPR le au de anul trecut, de când au fost pe Național Arena la lansarea lui Ponta, plus că oricum roșul este atât culoarea lui Dinamo, cât și a UNPR-ului, așa că mai rămân de stabilit doar ziua și locul mitingului. Refrenul pentru miting e și el stabilit: ”Cine sare, cine sare/ E cu Oprea, e cu Oprea/ hei hei!”

”Mi se pare o colaborare firescă”, spune un reputat analist politic. ”Suporterii lui Dinamo sunt obișnuiți să încurajeze pierzători, așa cum este și Gabriel Oprea. Plus, să nu uităm, Dinamo este echipa miliției, iar Oprea este ministru de Interne, deci se poate spune fără să fim deplasați că e vorba de o colaborare în familie. Niște iubitori de milițieni pupă în cur șeful milițienilor.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 28.10.2015 13:42 Sport

National Cinematografic