cumparaturi_online_fotbal.jpg Milioane de bărbați s-au trezit azi fără nici un ban pe card. Cât timp ei s-au uitat aseară la finala Mondialului din Brazilia, dintre Germania și Argentina, partenerele lor au profitat de cele aproape 3 ore de meci și au făcut cumpărături pe internet de milioane de euro, toate achitate cu cardul microbiștilor.

”Nu înțelegeam de ce mă întreba din 5 în 5 minute dacă mai vreau o bere de la frigider”, povestește un microbist bucureștean. ”Am aflat azi: era călare pe laptop, își cumpăra on line haine, încălțăminte și cosmetice și nu voia să o văd. Azi nu mai aveam nici un leu pe card, a trebuit să mă împrumut de la o colegă ca să îmi iau o cafea. Că și ceilalți colegi erau în aceeași situație, cu cardul gol.”

Dacă site-urile care vând produse feminine pe internet au beneficiat din plin de finala Mondialului, lucrurile stau pe dos pentru patronii de baruri și terase. Se estimează că vor trece cel puțin două săptămâni până bărbații și vor reface bugetul, cât să își permită din nou ieșiri la bere în oraș alături de prieteni.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 14.07.2014 21:00 Sport

National Cinematografic