Văzând că nu primesc nimic de la stat după ce Halep a ajuns nr. 1 mondial, românii au început deja s-o înjure

A fost nevoie de foarte puțin timp pentru ca mulți români să treacă de la ”Bravo, Simona!” la ”Hai sictir, fă!”. Văzând că la mai bine de două zile de când Halep a bătut-o pe Ostapenko și și-a asigurat locul 1 mondial nu au primit nimic de la stat, românii s-au revoltat și au început s-o înjure pe sportivă.

“Păi când a luat Nadia 10 la Olimpiadă, la Montreal, am avut apă caldă două zile la rând și nici nu s-a mai luat lumina timp de o săptămână”, spune un român revoltat. ”Iar acum, nimic! Păi ce, faptul că Halep e pe locul 1 la tenis îmi pune mie mâncare pe masă și băuturică în pahar? Nu, vă spun eu, nu-mi pune, mama ei de Simona Halep! Ne-a făcut să sperăm că primim ceva, dar, nimic! Huo, Simona!”

Cei mai revoltați spun că Simona Halep trebuia să ia atitudine si, odată ce-a văzut că statul nu le dă nimic românilor, să le dea ea. ”Măcar o paranghelie, un concert, un mic și-o bere să fi dat de la ea, dacă n-a dat primarul pentru ea”, sugerează un astfel de român. ”Sta-i-ar în gât toți micii pe care-i mănâncă ca să sărbătorească c-a ajuns numărul 1, că nouă nu ne-a dat nici măcar unul!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 octombrie 2017 16:36
Citește mai mult despre: Halep

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult