Vedetele o laudă pe Viorica de la Clejani: “Are trupul ca tras prin inelul lui Saturn”

Eforturile depuse de cântăreaţa Viorica de la Clejani pentru a mai da jos din tonele în plus nu au trecut neobservate de vedetele autohtone. Acestea au avut numai cuvinte de laudă la adresa artistei, admirându-i ambiţia de a slăbi. “Am văzut-o ieri, la Unirii şi am rămas şocată că a reuşit să intre în gura de metrou fără să fie împinsă de zeci de persoane sau unsă pe laterale cu vaselină. Vă mărturisesc că sunt un pic geloasă, mi-e dor să circul cu metroul”, a declarat Teo Trandafir, prezentatoarea unei emisiuni cu manelişti.

Vedetele nu contenesc cu laudele, folosind chiar metafore bine alese pentru a o descrie pe cântăreaţă. “Ultima oară am văzut-o săptămâna trecută, la o emisiune TV. Se cunoştea că operatorii camerelor de filmat stăteau în cele mai îndepărtate colţuri ale studioului, dar, totuşi, au reuşit să o cuprindă aproape pe toată în cadru. A slăbit de n-o mai recunoşti, are trupul tras ca prin inelul lui Saturn”, spune şi Adriana Bahmuţeanu.

Nu toate vedetele sunt impresionate de evoluţia Vioricăi. “Într-adevăr, a slăbit, dar, să fim serioşi, până nu coboară măcar la greutatea unei balene albastre, nu cred că merită atâtea laude”, spune Monica Tatoiu, care a ţinut să aibă o opinie în acest sens.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
24 octombrie 2013 11:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult