Veşti bune în cazul cocoşului care a trăit un an fără cap! Acum scrie titluri la sport.ro

Veterinarii nu-i dădeau nicio şansă, dar uite-i cum dau clic acum pe titlurile lui flamboaiante! Cunoscut publicului de mai bine de un an, când stăpânul a încercat să-l taie pentru ciorbă, cocoşul Gică a supravieţuit deja mai bine de un an fără cap.

Cu toate că însuşi faptul că respiră e o minune, eroicul galinaceu tocmai a trecut interviul de angajare la prestigioasa publicaţie sport.ro, fiind responsabil pentru o bună parte din ştirile pe care le iubim cu toţii.

Acum, cocoşul Gică îşi va putea întreţine atât partenerele de coteţ, cât şi proprietarul, care acum regretă că a vrut să-l mănânce. “De câte ori văd un ‘Vezi aici! Ce a spus Gigi Becali când i s-a desfăcut şliţul şi MAI ALES CE S-A VĂZUT’, mă podidesc lacrimile. Am încercat să tai creatura care compune asemenea titluri sublime!”, spune Gheo T., dâmboviţeanul în curtea căruia a avut loc miracolul.

Capul cocoşului, păstrat şi el într-un borcan cu spirt la domiciliul fermierului, a refuzat să ofere vreo declaraţie, existând zvonuri că ar fi foarte invidios pe restul păsării şi cariera sa fulminantă în presa online.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
21 septembrie 2016 12:00
Citește mai mult despre: Cocos jurnalism presa sport punct ro

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult