Jucători din întreaga ţară ar face bine să-şi scoată maiourile de sărbătoare! În cartierul Berceni s-a inaugurat, în această dimineaţă, prima sală dedicată jocului de table, unde pasionaţii sportului cu zarurile vor avea la dispoziţie peste 30 de capote de Dacie pe care să-şi înfrunte adversarii.

table_pe_capota_de_dacie.jpg

“Sigur, putem să facem o tablă oriunde, însă regulile olimpice ale jocului cer o capotă de Dacie de cel puţin cincisprezece ani vechime, pentru ca stratul fin de rugină să acopere uniform zarurile, asigurând în acelaşi timp aderenţa dozei de bere”, spune Gigi, campionul blocului Z4.

“Proaspăt deschisă, sala din Berceni are Dacii de toate felurile, de la modele de epocă, precum ‘Zâmbetul lui Iliescu’, până la Loganuri din prima generaţie, colantate cu emblemele celor mai cunoscute firme de taximetrie”, adaugă nea Stere, un alt veteran al porţii în casă.

Pe lângă îndrăgitele Dacii, primul aşezământ de table din sectorul 4 va avea un colţ dedicat barbutului, seminţe la discreţie pentru membrii Asociaţiei Tablagiilor şi un salon VIP, unde jucătorii cu dare de mână vor putea face o tablă pe capota perfect întreţinută a unui Rolls Royce Silver Shadow din 1973.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 28.02.2017 16:49 Sport

National Cinematografic