Veşti bune! La Bucureşti s-a inaugurat prima sală profesionistă de table, cu 30 de capote de Dacie

Jucători din întreaga ţară ar face bine să-şi scoată maiourile de sărbătoare! În cartierul Berceni s-a inaugurat, în această dimineaţă, prima sală dedicată jocului de table, unde pasionaţii sportului cu zarurile vor avea la dispoziţie peste 30 de capote de Dacie pe care să-şi înfrunte adversarii.

“Sigur, putem să facem o tablă oriunde, însă regulile olimpice ale jocului cer o capotă de Dacie de cel puţin cincisprezece ani vechime, pentru ca stratul fin de rugină să acopere uniform zarurile, asigurând în acelaşi timp aderenţa dozei de bere”, spune Gigi, campionul blocului Z4.

“Proaspăt deschisă, sala din Berceni are Dacii de toate felurile, de la modele de epocă, precum ‘Zâmbetul lui Iliescu’, până la Loganuri din prima generaţie, colantate cu emblemele celor mai cunoscute firme de taximetrie”, adaugă nea Stere, un alt veteran al porţii în casă.

Pe lângă îndrăgitele Dacii, primul aşezământ de table din sectorul 4 va avea un colţ dedicat barbutului, seminţe la discreţie pentru membrii Asociaţiei Tablagiilor şi un salon VIP, unde jucătorii cu dare de mână vor putea face o tablă pe capota perfect întreţinută a unui Rolls Royce Silver Shadow din 1973.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
28 februarie 2017 14:49
Citește mai mult despre: capota dacia table taximetristi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult