Veşti bune pentru jucătorii rapidişti! Conducerea le va deconta abonamentele RATB

Veste excelentă primită de jucătorii Rapidului în prag de sărbători. Patronii echipei i-au anunţat că în luna decembrie li se vor deconta banii daţi pe abonamentele RATB. „N-am vrea ca pe masa lor de Crăciun să fie doar pufuleţi şi grisine, măcar atât să facem pentru ei”, spune Nicolae Cristescu, unul dintre acţionarii Rapidului.

„Eu am avut abonament pe toate liniile încă din luna iulie, ceea ce înseamnă că voi primi înapoi banii pe 6 abonamente, adică 300 de lei”, exultă nababul Daniel Pancu. Vestea că Pancu se va umple de bani a ajuns şi la urechile celorlalţi jucători rapidişti, care fac tot felul de aluzii prin care încearcă să-i dea de înţeles lui Pancu să-i invite la masa pe care o va organiza el de Crăciun.

„Nu toţi ne-am permis abonamente lunare pe toate liniile, aşa că mulţi dintre noi nu vom lua mai nimic din decontarea asta”, se plânge un rapidist care a preferat să rămână anonim. „Chiar dacă Pancu nu ne invită pe la el, tot nu scapă de noi: o să mergem să-l colindăm, deci până la urmă tot vom ajunge la masa lui De Crăciun.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 decembrie 2013 09:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult