Veşti bune! Suporterii greci vor striga „Hai România”! Au fost cumpăraţi cu ulei, făină şi găleţi

Dacă la aterizarea pe aeroportul din Otopeni suporterii eleni afişau steaguri ale Greciei şi scandau încurajări pentru naţionala lor, la ieşire deja toţi erau îmbrăcaţi şi vopsiţi în roşu, galben şi albastru. În plus, majoritatea ştiau deja să scandeze „Hai România!” sau „Pe ei, pe ei, pe mama lor!”.

Schimbarea de atitudine a suporterilor greci s-a realizat extrem de simplu, fiind nevoie doar de câteva baxuri de ulei, făină şi găleţi, puse la dispoziţie de Liviu Dragnea. În plus, toţi suporterii greci au primit buletine de Teleorman şi au promis că la alegerile prezidenţiale de anul viitor vor vota „cu cine trebuie”, la secţia care se va deschide la ambasada României de la Atena.

Grecii mai înstăriţi, care aveau roaming pe telefonul mobil, şi-au anunţat prietenii rămaşi în Grecia că, dacă se grăbesc, mai prind şi ei ulei, făină şi găleţi gratuit. S-ar putea ca, totuşi, să fie prea târziu, pentru că vestea a ajuns deja la urechile jucătorilor greci, care şi-au întrerupt antrenamentul şi se îndreaptă fix în aceste momente spre aeroport.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 noiembrie 2013 10:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult