Vești bune! Un investitor vrea să cumpere Dinamo și s-o desființeze de tot

Fotbalul românesc a primit azi o veste extraordinară. Se pare că există un investitor serios care e dispus nu doar s-o cumpere pe Dinamo, ci și s-o desființeze. Dacă intențiile lui se vor concretiza, cu siguranță că milioane de microbiști români vor fi extrem de fericiți.

Ar fi probabil cea mai bună veste pentru fotbalul românesc de când Gigi Becali a preluat și desființat Steaua București încoace. Investitorul care vrea să cumpere și să desființeze Dinamo spune că n-are deloc emoții în privința suporterilor echipei și că s-a gândit deja la toate aspectele.

„Din informațiile mele, e foarte ieftin să-i cumperi pe suporterii dinamoviști, atât la bucată, cât și la grămadă“, spune investitorul. „Ca să nu mai zic că aș putea să organizez pe stadionul din Ștefan cel Mare curse de câini vopsiți în roșu și suporterii vor fi fericiți, că vor avea parte de un spectacol mult peste ce joacă echipa lor penibilă.“

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 mai 2021 18:05

Alte articole

Vezi mai mult