Veşti excelente pentru iubitorii fotbalului adevărat! Se desfiinţează Liga I

Patimile microbiștilor români se apropie de sfârșit. Chinul de a urmări meciuri din Liga I nu va mai fi posibil începând cu toamna acestui an, după ce, la presiunea UEFA, Liga I se va desființa la finalul sezonului. Astfel, microbiștii vor putea urmări fotbal adevărat, din campionatele Angliei, Germaniei, Spaniei sau Italiei.

”Ni s-a transmis de la UEFA că în acest an vor retrograda din Liga I 18 echipe, fără să promoveze vreuna din eșalonul secund. Din toamnă, în Liga I nu vor mai exista echipe”, a anunțat purtătoul de cuvânt al LPF. ”În plus, timp de 174 de an, toate echipele care vor termina pe locuri fruntașe în liga secundă, în loc de promovare, vor fi retrogradate în liga a treia.”

UEFA va pune la dispoziția LPF sume importante de bani, care vor trebui folosite pentru reconversia profesională a jucătorilor care rămân fără contract. ”Vom crea câteva mii de locuri în agricultură, special pentru actualii jucători din Liga I. Nivelul lor intelectual ar trebui să le permită să scoată cartofi, să dea cu sapa sau să culeagă porumbul”, crede reprezentantul LPF.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 februarie 2015 13:15
Citește mai mult despre: Liga I UEFA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult