Victor Piţurcă, plin de optimism: „Cu excepţia a 10-11 jucători, avem un prim 11 la nivelul Olandei”

Selecţionerul Victor Piţurcă a părut extrem de optimist la conferinţa de presă organizată înaintea partidei cu Olanda. „Indiferent care va fi primul 11, mai prost ca în meciul cu Ungaria nu avem cum să jucăm. Asta nu înseamnă că nu putem pierde la scor, dimpotrivă, chiar tind să cred că aşa se va întâmpla”, şi-a început selecţionerul discursul.

Piţurcă spune că, cu excepţia a 10-11 jucători, în primul 11 al României se vor regăsi doar fotbalişti de nivel apropiat, dacă nu chiar superior, celor olandezi. „Desigur, avem 10-11 jucători care nu sunt la nivelul olandezilor, dar în rest ne prezentăm bine. Avem în lot foarte mulţi jucători care pot face diferenţa în favoarea Olandei, cum au făcut Goian sau Bogdan Stancu diferenţa pentru Ungaria în partida de vineri.”

Selecţionerul a mai spus că la partida cu Olanda din această seară Cristi Tănase nu se va mai afla pe bancă, ca la meciul cu Ungaria. „Despre Tănase vă pot spune sigur că nu va fi pe bancă. El m-a anunţat încă de când am ajuns în Olanda că, dacă nu va juca titular, el preferă să meargă în Cartierul Roşu, să încerce nişte execuţii la paianjen.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 martie 2013 11:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult