Victorie amară pentru fanii Stelei: „Nu l-am văzut pe Gigi Becali pe toate televiziunile”

Deşi Steaua a repurtat o importantă victorie ieri seară în cupele europene, reuşind să învingă o reprezetantă a redutabilului fotbal georgian, fanii nu s-au putut bucura cum se cuvine. „Se vede că a lipsit Gigi Becali. N-am înţeles mai nimic din meci. Acum, că a dat două goluri, câte zeci de milioane valorează Iancu. 10-20? Va rămâne pe viaţă la Steaua?”, a întrebat un fan al echipei.

Lipsa cunoscutului oligofren de pe micile ecrane i-a derutat şi pe realizatorii de emisiuni sportive. „Habar n-avem pe cine să mai pupăm în cur acum. A trebuit să dăm ştiri cu vânzarea lui Chiricheş ore întregi”. Cel mai mâhnit a fost un retardat de pe stradă, Malcea Trandafir din Constanţa. „Procurorii corupţi şi justiţia mânjită ne-au privat de o seară magică, în care Gigi Becali putea apărea la televizor să ne explice tot meciul, cap coadă, inclusiv reluările. În ce fel de ţară trăim, unde infractorii sunt liberi iar Gigi, care a construit biserici şi a ajutat oameni, e la puşcărie?”.

În ciuda tânguielilor, minunea nu s-a produs, şi suporterii stelişti au trebuit să se mulţumească cu MM Stoica, un fel de oficial al clubului. „Mai bine vorbea un dinamovist, ce-i aia, să povestească sluga la victorie? Prefer să-l aud pe Ţălnar”, a declarat un fan al Stelei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

31 iulie 2013 03:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult