Premierul a primit în week-end un bilețel prin care i se sugera c-ar da bine să felicite Naționala U21 pentru rezultatele din Italia, ceea ce a și încercat să facă. A întrebat mai întâi ce culoare preferă Naționala și a aflat cu surprindere că e galbenul, exact culoarea pe care o au și creioanele pe care și le bagă ea în nas, după care a pus mâna pe telefon.

dancila_si_nationala.jpg ”Da, este adevărat, i-am transmis felicitări și baftă mai departe domnișoarei Naționala”, a confirmat premierul. ”Nu știu exact cine sunt domnișoarele Croația și Anglia, dar i-am spus că bine le-a făcut că le-a bătut. I-am spus și că ne face mândri pe toți și c-o aștept la palatul Victoria după ce se întoarce din județul Italia.” 

”Ne-am trezit felicitați până și de către Viorica Dăncilă”, s-a plâns însă un tricolor. ”Ca fotbalist, se întâmplă des să dai peste exprimări agramate, dar parcă niciodată n-am auzit pe cineva vorbind atât de prost limba română. Dar măcar atmosfera în vestiar e acum destinsă, că toată lumea s-a distrat când a auzit-o vorbind la telefon.”

Scris de Calin | Monday, 24.06.2019 08:13 Sport

National Cinematografic