Voinţă de fier! 10 ani a avut abonament la sală şi nu s-a dus, iar acum în sfârşit nu l-a mai înnoit

Orice devine posibil dacă ai voință! O demonstrează cazul unui bucureștean de 35 de ani, care după 10 ani în care și-a făcut an de an abonament la sală fără să meargă măcar o dată, anul acesta a reușit în sfârșit să se autodepășească și să renunțe la reînnoirea abonamentului.

”Mă simt un om liber pentru prima dată în ultimii 10 ani”, spune acum bucureșteanul. ”Și asta o spune un om căsătorit, cu copil, ca să înțelegeți ce mare e eliberarea. Abonamentul ăla efectiv mă bântuia, zilnic îmi spuneam că de mâine încep să merg la sală. Abonamentul ăla îți creează dependență, e nevoie de un imens efort ca să recunoști că nu ai de gând să mergi niciodată la sală.”

Acest caz readuce în prim plan mai vechea discuție despre sălile de fitness, care sunt adevărate găuri negre pentru economie. ”Sunt zeci de mii de persoane care cheltuie anual sume imense pentru abonamente la sală pe care nu le folosesc niciodată. Acei bani ar trebui să ajungă în economia reală, s-ar putea face școli și spitale cu ei, nu să ajungă în buzunarele unor paraziți sociali”, spune reputatul economist Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
31 august 2015 15:16
Citește mai mult despre: abonament fitness sală sportiv

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult