Degeaba a lăudat-o toată lumea pe Simona Halep, fata aia chiar nu știe să se orienteze. A muncit un an întreg pentru a câștiga turneul de la Wimbledon, care sună bine dar în realitate nu este un eveniment major în circuit. Se vede asta și în valoarea premiilor. De exemplu, la turneul de tenis de la Bolintin premiile sunt mult consistente, câștigătorul primind un ceaun, nu doar o amărâtă de farfurie.

atp_bolintin_marele_premiu.jpg

„Dacă este să fim onești, un ceaun este un premiu mult mai consistent. Ce poți face cu farfuria aia? Abia de poți pune niște senvișuri. Păi în marele premiu de la bolintin poți face o tocană, poți căra cartofii, poți face și o ciorbă pentru 20 de persoane. Ca să nu mai vorbim că dacă plouă afară te poți ascunde sub el, să nu te uzi”, a declarat unul din experții în veselă și tenis cu care ATP și WTA se consultă în mod constant.

Turneul de la Bolintin se organizează anual de la sfârșitul anilor 70 și atrage jucători, nu doar de tenis, din întreaga lume. Una din atracțiile turneului o constituie, desigur, faptul că spre deosebire de Roland Gaross, Wimbledon sau US Open, aici poți mânca semințe în arenă când te uiți la meci. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 16.07.2019 08:31 Sport

National Cinematografic