Work from home. Angajat prins că se uită la meci după ce a urlat Goool! în ședință

S-a dat singur de gol, la propriu! Un angajat care lucrează în sistem muncă de acasă a comis-o grav în timpul ședinței zilnice. Având televizorul deschis pe TVR, care transmite meciurile de la Campionatul Mondial din Qatar, Marian Coltea se uita cu volumul dat pe mute și dintr-o dată a urlat ”goooooool!” în timp ce colegii săi dezbăteau bugetul de marketing pe anul următor.

Marian a încercat s-o dreagă, susținând că de fapt era pe budă și când s-a uitat în sertarul cu hârtie igienică a descoperit că e gol, însă colegii nu l-au crezut, pentru că și ei se uitat la același meci, dar din experiență au învățat să se pună singuri pe mute când începe un contraatac periculos la poarta adversă.

Până acum, aceste incidente au fost destul de rare la Campionatul Mondial din Qatar, unde s-au dat puține goluri și la cele mai multe nu s-a bucurat nimeni, cum ar fi la cele înscrise de saudiți, pe care îi urăște toată lumea. În schimb, au fost probleme mari la Anglia-Iran, când în România s-a urlat destul de mult. Aceste lucruri nu se întâmplă la meciurile fără miză, cum ar fi Maroc-Croația, echipe slabe, pe care nu le iubește absolut nimeni în afară de mamele jucătorilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 noiembrie 2022 16:04
Citește mai mult despre: fotbal gol muncă ședință

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult