Zeci de cămătari au scăpat de burtă încercând să-l prindă pe Bănel Nicoliță

Problemele financiare ale lui Bănel Nicoliță sunt o mană cerească pentru cămătarii burtoși care l-au împrumutat cu bani. Nevoiți să-l alerge ca să-l facă să plătească, cupizii burtoși au slăbit câte 10 kile și tot nu l-au prins. Nici măcar tigrul lui Nuțu Cămătarul n-a putut să-l prindă din urmă. Talentul lui Bănel, viteza, l-a salvat până acum de sute de recuperatori, pe care i-a lăsat într-un nor de praf.

Cel mai cunoscut caz este al lui Marcos Calu, cămătar la care Bănel avea o datorie mică, de doar 200.000 euro. Marcos a reușit să termine Maratonul din Paris luna aceasta, cu un timp impresionant, de 3 ore și 23 de minute, rezultat colosal pentru cineva care în ianuarie avea 150 de kg și mânca 3 șaorme la un prânz.

Problemele cămătarilor cu Bănel i-au făcut să se unească și să-l alerge sub formă de ștafetă, câte 400 de metri pentru fiecare tatuat obez. De milă pentru umflații patetici și fătălăi care îl alergau, Bănel le-a făcut unora antrenamente personalizate, alternând alergarea rapidă cu pante, sau exerciții tip fartlek, însă a abandonat după ce 3 balauri au făcut infarct.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 octombrie 2021 18:30
Citește mai mult despre: alergare Bănel Nicoliță cămătari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult