Zeci de suporteri stelişti se plâng că au fost abuzaţi sexual de jandarmi

Mai mulţi suporteri stelişti susţin că, în timpul meciului de cupă cu Rapidul, jandarmii au pătruns în sectorul lor de galerie şi i-au abuzat sexual cu pulanele. Ei se plâng că masculinitatea le-a fost călcată în picioare odată cu intervenţia forţelor de ordine.

În plus, suporterilor le e ruşine să se mai uite în oglindă, doarece se simt ca nişte stricate aflate pe ultima treaptă a depravării. De ruşine, câţiva dintre ei s-au ras în cap, considerând că asta merită după ce corpul lor a fost folosit pentru a furniza plăceri carnale jandarmilor şi stewarzilor de pe stadion.

La începutul meciului, suporterii au intrat cuminţi în sectorul alocat lor. Nimeni nu bănuia ce avea să se întâmple, fanii şi jandarmii părea că se iubesc, că sunt în cele mai bune relaţii. A fost de ajuns un gest, o mişcare mai provocatoare, un sfârc dezgolit, pentru ca jandarmii să intre peste suporteri ca nişte animale.

Prinşi la înghesuială, fanii Stelei nu au mai avut ce face. Jardarmii au tras de ei, le-au rupt hainele, i-au culcat la pământ şi ce a urmat rămâne să vă închipuiţi. Câţiva suporteri mai tineri susţin că forţele de ordine i-au ademenit cu seminţe în afara stadionului, unde le-au spus să închidă ochii şi să deschidă gura.

Liga suporterilor stelişti a emis un comunicat de presă în care denunţă abuzurile jandarmilor: “Din cauza lor, incidentele violente nu lipsesc de la niciun meci din Liga I. Mulţi suporteri se bat ca demenţii pe stadioane deoarece în tinereţe au fost abuzaţi şi au rămas cu sechele. Contactele anale neportejate pe care le-au avut cu jandarmii i-au făcut extrem de nesiguri pe masculinitatea lor, iar acum încearcă permanent să demonstreze ceva.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 noiembrie 2010 17:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult