Zinedine Zidane, despre motivul demisiei: ”Mi-e silă să mai fiu antrenorul unui jeg ca Sergio Ramos!”

Deși a luat trei Ligi ale Campionilor consecutive, Zinedine Zidane spune că pleacă scârbit de la Real Madrid. Și asta din cauza lui Sergio Ramos, un jucător care în mod normal nu ar avea ce căuta pe terenul de fotbal sau în specia umană.

”Mi-e efectiv silă să mai antrenez un jeg ca Sergio Ramos”, le-ar fi spus Zidane unor apropiați. ”Mi-a răpit plăcerea de a mă bucura la victorii din cauza mizeriilor pe care le face. Și nu e vorba doar de ceea ce face pe teren, pentru că este la fel de mizerabil  și în afara terenului.”

”Mă striga «Chelule!», «Ești o zdreanță de antrenor!», mă punea să fac flotări, că altfel îi spune lui Pérez să mă demită”, a povestit Zidane. ”Dar poate cel mai deranjant e că mă trimitea după țigări și că își ținea o parte din vibratoare în dulapul meu din vestiar, că al lui era plin. Că-i flegma lui Cristiano în geluri, sincer, nu m-a deranjat, dar asta din motive evidente.”

Se pare că Zidane ar fi vrut să scape de Ramos, măcar acum, după mizeriile din finala cu Liverpool, dar șefii lui Real Madrid l-au refuzat. ”Florentino Pérez mi-a transmis că eu nu sunt Cristiano Ronaldo, să decid cine pleacă de la echipă, deci să tac. Dar am decis că e mai bine să plec”, le-a mai spus Zidane apropiaților.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
31 mai 2018 17:40
Citește mai mult despre: Ramos Real Madrid Zidane

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult