Cunoscutul fotbalist și antrenor Zinedine Zidane a anunțat că anul acesta va efectua o vizită de lucru în România, pentru a împărtăși din cunoștințele sale acumulate de-a lungul timpului. Acesta a promis că va încerca să învețe cât mai mulți români să dea o pasă cu călcâiul.

zidane dribling.gif

„Acest deceniu este despre oportunități și abilități dobândite. Pe mine această abilitate m-a ajutat enorm în viață, am ajuns să câștig milioane de euro pe an pentru că știam să dau pase cu călcâiul bine. Asta vreau să vă învăț și pe voi”, a declarat Zinedine Zidane într-un interviu pentru TVR 1.

Antrenorul va inteprinde această acțiune pentru că este ambasador UNESCO și una din prioritățile acestei organizații pentru perioada 2020-2035 este educarea câtor mai mulți oameni prin sport și mișcare. „Sperăm ca în 2035 milioane de oameni să fie capabil să dea o pasă cu călcâiul, inclusiv cei din Africa”, spun oficialii UNESCO. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 11.02.2020 17:36 Sport

National Cinematografic