Cunoscutul fotbalist și antrenor Zinedine Zidane a anunțat că anul acesta va efectua o vizită de lucru în România, pentru a împărtăși din cunoștințele sale acumulate de-a lungul timpului. Acesta a promis că va încerca să învețe cât mai mulți români să dea o pasă cu călcâiul.

zidane dribling.gif

„Acest deceniu este despre oportunități și abilități dobândite. Pe mine această abilitate m-a ajutat enorm în viață, am ajuns să câștig milioane de euro pe an pentru că știam să dau pase cu călcâiul bine. Asta vreau să vă învăț și pe voi”, a declarat Zinedine Zidane într-un interviu pentru TVR 1.

Antrenorul va inteprinde această acțiune pentru că este ambasador UNESCO și una din prioritățile acestei organizații pentru perioada 2020-2035 este educarea câtor mai mulți oameni prin sport și mișcare. „Sperăm ca în 2035 milioane de oameni să fie capabil să dea o pasă cu călcâiul, inclusiv cei din Africa”, spun oficialii UNESCO. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 11.02.2020 17:36 Sport

National Cinematografic