INFP: Seismele din zona Galaţi nu sunt cauzate de exploatări petroliere. "Ne-am uitat ore întregi la Dallas", au spus specialiştii, "şi într-adevăr, imaginea nu tremură deloc."

15 elevi din Prahova s-au simţit rău după o sfeştanie făcută de un preot la şcoala lor. Lansarea noului McBusuioc, amânată din motive nedeclarate.

omulet_TNR_hotnewsRaiffeisen a inaugurat la Braşov un centru unde lucrează 600 de angajaţi. Conducerea băncii a negat zvonurile că ar fi un fel de ocnă unde sunt trimişi cei care nu-şi pot plăti ratele.

Biserica ortodoxă se opune proiectului Roşia Montană. "Mâine vor veni după aurul nostru!", a exclamat Preafericitul în faţa Sfântului Sinod.

Adobe confirmă că hackerii au obţinut date despre 2,9 milioane de clienţi. "Acum înţelegeţi de ce nu cumpărăm niciodată softuri originale?", au declarat milioane de români.

 

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 04.10.2013 16:04 Stiri pe scurt