România este printre cei mai importanţi producători de piese pentru biciclete din UE. Explicaţia? Importăm foarte multe biciclete, şi la ce drumuri avem, se dezasamblează singure.

Click şi Libertatea vând cât următoarele şapte ziare centrale la un loc. E şi normal! Ziarele "serioase" au mai multe pagini, deci cumperi mai puţine ca să tai aceeaşi cantitate de salam pe ele.

omulet_TNR_hotnews

Universitatea din Kiev, somată să furnizeze listele cu studenţii care au participat la proteste. Vrem să le trimitem cadouri de Crăciun, a declarat printre dinţi şeful Jandarmeriei ucrainene.

Comisia Europeană amendează cu 1,7 miliarde euro nişte bănci internaţionale. "O săptămână o să mâncăm doar icre negre cu pâine", se plâng bancherii afectaţi.

Adrian Năstase s-ar putea întoarce la puşcărie în ajunul Crăciunului. Cine nu vrea să-şi petreacă sărbătorile alături de cei dragi?

 

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 04.12.2013 17:31 Stiri pe scurt