Cea mai nereuşită spargere dată vreodată la o bancă a avut loc ieri în Bucureşti, la o sucursală Piraeus Bank. Un bărbat modest, înarmat cu un cuţit ruginit, a ameninţat-o pe casieră şi a reuşit să nu sustragă mai mult de 5.100 lei şi 1.300 euro, o sumă cu care abia poţi să-ţi plăteşti datoria la întreţinere. Din primele cercetări rezultă faptul că jefuitorul era de fapt vânzătorul de la magazinul de pâine de vis-à-vis, care a apelat la acest gest disperat pentru că tocmai îi venise un client cu o bancnotă mare şi nu avea să-i dea restul.

fise_furate_de_la_bancaJaf la Piraeus Bank. Spărgătorul şi-a asigurat viitorul pe vreo două zile

Cea mai nereuşită spargere dată vreodată la o bancă a avut loc ieri în Bucureşti, la o sucursală Piraeus Bank. Un bărbat modest, înarmat cu un cuţit ruginit, a ameninţat-o pe casieră şi a reuşit să nu sustragă mai mult de 5.100 lei şi 1.300 euro, o sumă cu care abia poţi să-ţi plăteşti datoria la întreţinere. Din primele cercetări rezultă faptul că jefuitorul era de fapt vânzătorul de la magazinul de pâine de vis-à-vis, care a apelat la acest gest disperat pentru că tocmai îi venise un client cu o bancnotă mare şi nu avea să-i dea restul

 

Unde se duc cei 2% din impozit? Dar ceilalţi 98%?
Conform unui studiu realizat de Gfk Romania şi publicat de 9am, un top al ONG-urilor care au beneficiat de „generozitatea” românilor arată că cei 2% din impozitul pe profit au mers în principal către Biserică – 29%, urmată de SMURD, cu 10%, şi Salvaţi copiii, cu 9%. Aşadar românii sunt interesaţi să-şi salveze întâi de toate propriul suflet, apoi răniţii şi abia la urmă copiii. Singurii care nu apar aici sunt femeile şi bătrânii, adică persoanele pe care românii, în mod tradiţional, le consideră ţigani, negri şi gay.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Tuesday, 04.05.2010 10:49 Stiri pe scurt