Consilierul guvernamental Andreea Vass spune că a fost ales „răul cel mai mic” atunci când a fost decisă scăderea salariilor, a pensiilor şi a ajutoarelor sociale. Din asta se înţelege că răul cel mai mic, Emil Boc, va rămâne în continuare premier.

Purtătorul de cuvânt al ministrului Muncii a fost dat afară după ce a declarat pentru Gândul că ministrul Mihai Şeitan habar n-avea de reducerea pensiilor. Aşteptăm cu interes să vedem pe cine va da ministrul Şeitan afară când va afla că lui, în calitate de bugetar, i se va reduce salariul cu 25%.Chastity Bono, fiica lui Cher, care a făcut o operaţie de schimbare de sex în toamna anului 2009, a devenit oficial bărbat, după ce justiţia americană a emis un ordin de schimbare a numelui său în Chaz Bono. Cel mai mult s-a bucurat Nikita, care speră să nu mai aştepte nici ea mult până să fie recunoscută oficial ca bărbat.

Un sat din Bacău nu are apă potabilă, dar are fântâni arteziene. Probabil că primarul care a făcut arteziana înainte să bage apă potabilă în sat are creier, dar n-are neuroni.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 07.05.2010 13:30 Stiri pe scurt