Oamenii de ştiinţă contrazic ipoteza sfârşitului lumii în 2012. Băsescu a declarat că mulţi dintre noi nu vom mai apuca sfîrşitul lumii după ultimele măsuri luate. Iar asta nu se datorează F.M.I-ului, se laudă preşedintele.

 

Viorel şi Oana Lis îşi vând dormitorul cu 500 RON. Atenţie la şifonier, puteţi avea surpriza să găsiţi câţiva amanţi care n-au reuşit să fugă.

 

O treime dintre britanici s-au rănit în timpul unei partide de sex. Deci nu erau partide de sex amicale, erau cu miză, care pe care, asta înseamnă să aparţii unei naţii de cuceritori.


Monica Columbeanu: “Nu sunt o sfântă şi poate aş fi acceptat să fac filme porno”. Oricum a avut noroc că a dat de un Părinte care a adus-o spre dreapta credinţă.

Soarele ucide anual 60.000 de oameni. În cazul ăsta care ar fi rata de mortalităţii pe lună !?

Mike Tyson e falit! S-a distrat până şi-a golit conturile. Cică a rămas totuşi cu un pumn de dolari.

Diana Dumitrescu a pozat goală pentru soţul ei. Asta ar fi o idee pentru un nou concurs, “Pozez pentru tine”. Oare ce ar zice Andreea Marin dacă tot Bănică al ei l-ar prezenta!?

S-a lansat perna în formă de sâni! La o pernă de asta costă mult întreţinerea, mai ales cînd începe să se lase şi trebuie să-i faci un lifting sau, mai rău, un implant cu silicoane.

Delia Matache nu s-a atins de mâncare o săptămână şi a băut numai lichide. A vrut astfel să dea o lecţie pensionarilor, că totuşi se poate.

Dezvăluire cotidianul.ro: Băsescu îşi poleieşte cu aur de 50.000 de euro biserica de la Cotroceni. Băsescu vrea probabil să propovăduiască venirea Anticrizului pe pământ.