Oamenii de ştiinţă contrazic ipoteza sfârşitului lumii în 2012. Băsescu a declarat că mulţi dintre noi nu vom mai apuca sfîrşitul lumii după ultimele măsuri luate. Iar asta nu se datorează F.M.I-ului, se laudă preşedintele.

 

Viorel şi Oana Lis îşi vând dormitorul cu 500 RON. Atenţie la şifonier, puteţi avea surpriza să găsiţi câţiva amanţi care n-au reuşit să fugă.

 

O treime dintre britanici s-au rănit în timpul unei partide de sex. Deci nu erau partide de sex amicale, erau cu miză, care pe care, asta înseamnă să aparţii unei naţii de cuceritori.


Monica Columbeanu: “Nu sunt o sfântă şi poate aş fi acceptat să fac filme porno”. Oricum a avut noroc că a dat de un Părinte care a adus-o spre dreapta credinţă.

Soarele ucide anual 60.000 de oameni. În cazul ăsta care ar fi rata de mortalităţii pe lună !?

Mike Tyson e falit! S-a distrat până şi-a golit conturile. Cică a rămas totuşi cu un pumn de dolari.

Diana Dumitrescu a pozat goală pentru soţul ei. Asta ar fi o idee pentru un nou concurs, “Pozez pentru tine”. Oare ce ar zice Andreea Marin dacă tot Bănică al ei l-ar prezenta!?

S-a lansat perna în formă de sâni! La o pernă de asta costă mult întreţinerea, mai ales cînd începe să se lase şi trebuie să-i faci un lifting sau, mai rău, un implant cu silicoane.

Delia Matache nu s-a atins de mâncare o săptămână şi a băut numai lichide. A vrut astfel să dea o lecţie pensionarilor, că totuşi se poate.

Dezvăluire cotidianul.ro: Băsescu îşi poleieşte cu aur de 50.000 de euro biserica de la Cotroceni. Băsescu vrea probabil să propovăduiască venirea Anticrizului pe pământ.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.