Florin Salam şi-a sfătuit fanii săi din afara României să voteze cu Paula Seling la concursul Eurovision. Din păcate pentru Paula Seling, cei care votează fără număr nu se contorizează.

Vlădescu: Peste trei luni, şase luni sau un an ar putea fi mai rău decât acum. Cu alte cuvinte, peste trei luni, şase luni sau un an el va fi tot ministru de finanţe, Băsescu tot preşedinte şi Boc tot premier.

Un grup de cercetători americani a avut nevoie de un studiu pentru a realiza că persoanele obeze au un creier mai mic. Uimitor, într-adevăr, că produsele fast food nu îngraşă şi creierul! Următoarea lor descoperire va fi probabil că oamenii obezi sunt mai mari.

Doria Ivan: „Sunt o vacă!” Probabil ăsta e motivul pentru care n-am auzit niciodată de individa asta.

Simona Sensual a ajuns la spital din cauza unei cure de slăbire. Ea a vrut să scape de şapte kilograme în doar trei zile. Putea la fel de bine să scape de implanturile de silicoane şi botox, că slăbea tot pe-acolo.

O prostituată româncă a fost violată în Italia. Cum ar veni, clientul a făcut sex cu o prostituată care era în afara orelor de program.


Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Thursday, 27.05.2010 12:20 Stiri pe scurt