O americancă de 33 de ani a fost concediată de la o bancă pentru că era prea sexy şi colegii ei nu se puteau concentra la muncă. Mai multe dosare ale clienţilor au trebuit refăcute complet pentru că aveau paginile lipite.

Gigi Becali: “Cel mai mult îmi place să mă plimb în natură. Am vreo 200 de pomi fructiferi. Îi mângâi, eu fac dragoste cu pomii”. Oile lui Gigi au făcut o criză de gelozie la auzul veştii.

 

Firma Dalli l-a făcut pe Ludovic Orban “beţiv mincinos”. Orban a replicat cu un citat în latină: “In vino veritas!”


Trei angajaţi din Ministerul Educaţiei sunt mai bine plătiţi decât Daniel Funeriu. Este totuşi inadmisibil ca un incompetent să fie pe locul 4 la salarii în Ministerul Educaţiei.


Aproximativ 600 de persoane au încercat să intre cu forţa în sediul Prefecturii din Vaslui, dar au fost oprite de jandarmi. Majoritatea erau probabil bugetari care vroiau să ajungă la muncă, dar s-a dovedit încă o dată că jandarmii nu sunt angajaţi pe criterii intelectuale.

 

Dan Voiculescu spune că ar accepta funcţia de premier dacă preşedintele Traian Băsescu i-ar propune. Băsescu i-a recomandat să ia exemplu de la Boc şi să ia poziţia corespunzătoare dacă vrea să fie premier.

 

Consilierul guvernamental Andreea Vass: 125.000 de bugetari ar putea fi concediaţi în 2011. Şomerii se revoltă: “Ne-am săturat de toţi parveniţii, care ajung şomeri peste noapte, pe filiera PDL.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 04.06.2010 11:41 Stiri pe scurt